Nieuw voor alle leerlingen - Voor- en natoezicht Marbollen

De opvang georganiseerd door de school is tussen 8.15u en 15.45u. Weliswaar is er al opvang op de school vanaf 7.15u, maar de mensen van de Marbollen nemen die verantwoordelijkheid op zich.

Voor de kleuters is er opvang tot 17.15u op school of 18.30u op de Marbollen, maar beiden worden georganiseerd vanuit de Marbollen. (De Marbollen”  -  Van Putlei 77  -  tel. 03 454 32 72)

Voor de lagere school is er studie tot 16.45u (ook voor eerste leerjaar) georganiseerd door de school. Wanneer er een personeelsvergadering voor de leerkrachten van de lagere school is (zie schoolkalender: PV: LS), is er geen studie. Vanaf 16.45u neemt de Marbollen over. Ook deze leerlingen gaan met de rij naar de Marbollen wanneer ze om 17.15u niet zijn opgehaald.

Meer info leest u in het schoolreglement op blz. 25 en 26.

 

NIEUW: Kinderen die in het natoezicht blijven moeten aangemeld zijn bij de Marbollen. Omdat het altijd eens kan gebeuren dat u later dan verwacht uw kinderen komt ophalen, is het aangewezen om alle leerlingen aan te melden bij de Marbollen.

Werkwijze:
Indien u nog niet geregistreerd bent op de website van Lint, maakt u dat eerst in orde. (https://www.lint.be/product/707/webshop)

Vervolgens zet u deze stappen:
- www.lint.be
- rechtsboven 'webshop' aanklikken
- gebruikersnaam en wachtwoord invullen, dan klikken op 'inloggen'
- bovenaan 'BKO' aanklikken
- opvanglocatie 'kinderopvang Mater Christi' aanklikken
- kinderen selecteren
- dan telkens op volgende klikken, de registratie is 0 euro.
- na afloop ontvangt u een bevestigingsmail.